سِمیک شاید از نظر ظاهری مشابه بتن پولیش خورده باشد اما در خواص مکانیکی، شیوه اجرا، زمان اجرا و ... دارای تفاوت های اساسی با بتن پولیش خورده می باشد. همچنین می توان از سمیک برای دیوار ها و سقف ها نیز بهره برد.
بله ، سِمیک با توجه به چسبندگی بالا، قابلیت اجرا بر روی سنگ، سرامیک، موزاییک ، چوب، شیشه و... دارا می باشد.
بله ، با توجه به ویژگی اساسی سمیک و قابلیت چسبندگی بالا به سطوح متفاوت، ضخامت پایین ، عدم نیاز به تخریب سطح زیرین، سرعت اجرای بالا و ... ، محصولی ایده آل برای بازسازی محسوب میگردد.
تمیز کردن میکروسمنت بسیار ساده است، این امر به کمک آب و شوینده مناسب با pH خنثی صورت گرفته (از محصولات ساینده یا خورنده استفاده نکنید، بهترین شوینده ترکیب شامپو و مایع دستشویی می باشد) و تعداد دفعات تمیز کردن نیز به میزان مصرف وابسته می باشد.
بله ، سِمیک با گرید پروف محصولی طراحی شده برای محیط های مرطوب است که می توان از آن برای پوشش کف، دیوار و سقف حمام و سرویس بهداشتی استفاده کرد.
بله ، سمیک با گرید دور محصولی طراحی شده برای استفاده در فضاهای خارجی است و میتوان از آن در پوشش انواع دیوار و کف های خارجی استفاده کرد.
اگرچه فرآیند استفاده از میکروسمنت سِمیک به دلیل تعداد لایههای ایجاد شده پیچیده است، اما یک نیروی متخصص آموزش دیده میتواند تا ۵۰ متر مربع در روز کاری را آماده نماید.
امکان استفاده از میکروسمنت سِمیک بر روی کاشی وجود دارد که این امر باعث تسهیل در بازسازی حمام، آشپزخانه و غیره می شود. مزیت اصلی میکروسمنت جلوگیری از آلودگی، صدا و گرد و غبار نسبت به سایر مواد است. چسبندگی میکروسمنت به کاشی ها عالی است، بنابراین همه درزها کاملا پوشیده می شوند. اما اگر حفره ای وجود داشته باشد، این کاشی ها باید برداشته شوند و بستر پیش از اجرای میکروسمنت تراز گردد.
یکی از ویژگی های بی نظیر میکروسمنت سِمیک نسبت به سایر پوشش های تزئینی مقاومت و سختی بالای آن است که به راحتی می توان از آنها در مناطق پرتردد استفاده کرد. عوامل زیادی می توانند بر مقاومت و سختی این پوشش تأثیر بگذارند، از جمله: بستری که روی آن سمیک اجرا می شود، نوع میکروسمنت انتخابی و غیره.
خیر، رنگدانههای ما به شکلی پایدار عمل میکنند و در طول زمان با تابش خورشید تحت تأثیر قرار نمیگیرند. رنگدانه هایی که برای ساختن رنگ های سِمیک استفاده می شوند منشا معدنی داشته که این رنگدانه ها در مواجهه با قلیایی بودن سیمان بهترین عملکرد را دارند. رنگدانههای آلی (مولکولهای حاوی کربن)، پایداری کمتری دارند و در صورت هوازدگی در نهایت به ترکیبات دیگر بدون خاصیت رنگدانه تبدیل میشوند یا به سطح منتقل می شوند اما رنگدانه های معدنی عموماً پایداری در ملات ها و بتن ها را حفظ می کنند.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری و سو استفاده از آن پیگرد قانونی دارد